Onze werkwijze

Consult

De kans is klein dat u met plezier naar een behandeling uitkijkt. Misschien heeft u een slechte eerdere ervaring of heeft u negatieve verhalen gehoord van anderen. Mijn patiënten ervaren dat ik in een persoonlijk gesprek veel van deze spanning wegneem. Vandaar dat in mijn praktijk een consultafspraak aan elke behandeling voorafgaat. Naast het wegnemen van spanning en het opbouwen van vertrouwen heeft het consult natuurlijk nog een functie. Tijdens het consult stel ik de diagnose en bespreken wij de behandelkosten. Zo kunnen er na de behandeling, die tijdens de volgende afspraak plaatsvindt, geen misverstanden ontstaan.

Behandeling

U kunt in onze praktijk terecht voor zowel reguliere tandheelkunde als wortelkanaalbehandelingen (endodontologie). Meer informatie over wortelkanaalbehandelingen kunt u hier vinden.

Nazorg

U wordt standaard een jaar na de behandeling opgeroepen voor een controle. Dan wordt er gekeken of de tand of kies geheel klachtvrij is. Met een röntgenfoto wordt nagegaan of er eventueel aanvullende behandeling nodig is.